Третият сезон на “Форт Бояр” - само с лица, познати от ефира на bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Третият сезон на “Форт Бояр” - само с лица, познати от ефира на bTV
02.02.2010
Участниците в третия сезон на “Форт Бояр”, който стартира през февруари, ще бъдат само популярни лица, познати от ефира на bTV. Зрителите ще имат възможност да ги видят в различно за тях амплоа – преодоляващи изпитанията на легендарната крепост в атлантическия океан. Досега доказалите се професионалисти в предаванията на телевизията ще трябва да покажат отборен дух, физическа подготовка и съобразителност.

“Тази година е юбилейна за „Форт Бояр” – най-старото европейско ТВ състезание навърши цели 20 години. Затова френските продуценти ни предложиха да направим сезон само с популярни личности. В същото време, в различни наши проучвания, зрителите посочват, че биха искали да видят в екстремно шоу конкретни лица на bTV. Затова и логично дойде идеята в тазгодишния „Форт Бояр” участниците да бъдат добре познати и любими телевизионни образи от bTV. Най-важното е, че зрителите ще усетят, че зад името bTV стоят хора с дълбоки емоции, искрени и спонтанни, с невероятно чувство за хумор” – коментира Ренета Викторова, заместник-програмен директор на bTV.

В третия сезон на изцяло българския „Форт Бояр” четири отбора от по четирима участници – двама мъже и две жени, ще се впуснат в надпреварата. Всички те са много колоритни личности с интереси, неподозирани от зрителите до момента. Сред любимите спортове на някои от състезателите са волейбол, баскетбол, ски, футбол. Други пък обичат да карат ролкови кънки, да играят федербал или пък да яздят коне. Рисуването, киното, фотографията и музиката са само част от онова, от което се вълнуват. Има и такива с много интересни страсти – свирене на саксофон, колекциониране на пури и вина, каране на радиоуправляем самолет.

Още по пътя към „Форт Бояр” на някои от участниците им се наложило да преодолеят страха си от летене, а други пък напротив – били толкова въодушевени, че посетили пилотската кабина. Капитанът на един от отборите бил избран с чоп, но не къде да е, а под Айфеловата кула.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Predi6nite 2 sezona na Ford Boyard bqxa syper oba4e 3 6te e napravo varxat Ako ne e da svarqt ot men sypa Dano mosiy Ro6el e dovolen ot na6ite odbori tazi godina
Mosy Ro6el07.02.2010 в 11:12
 
Mnogo qko predavane,4akam da po4ne s neturpenie,ve4e broq dnite!
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg