Приключенията на Мерлин по btv Cinema

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Приключенията на Мерлин по btv Cinema
02.09.2010
Младият магьосник ще спасява Камелот от 6 септември всяка делнична вечер от 22:00 часа

Вторият сезон на хитовия английски фентъзи сериал „Приключенията на Мерлин” ще отбележи българската си премиера в ефира на bTV CINEMA на 6 септември. Новите епизоди на световноизвестната поредица, която е носител на наградата за „Най-добър нов драматичен сериал” на TV Quick през 2009 г., зрителите ще могат да проследят всяка делнична вечер от 22:00 часа, с повторения от понеделник до петък от 09:00 часа.

„Мерлин” се завръща с още повече магия, мистерии, приключения, каскади и страховити злодеи. В новите 13 епизода младият магьосник отново следва съдбата си на защитник на Камелот и на принц Артур и се сражава със свирепи убийци, магически чудовища и най-мощните магьосници, които кралството някога е виждало. Мерлин трябва да полага повече усилия отвсякога, за да скрие нарастващите си магически способности, защото крал Утер е засилил неимуверно битката си срещу магьосничеството. Негов най-близък съветник отново е Гай, кралският лекар.

Митичният град е подложен на многобройни опасности. Принц Артур е изправен пред сериозни изпитания, които изискват огромен кураж и качества, за да защити кралството. И сега той не е сам, неотлъчно до него е верният му слуга Мерлин. Както винаги, Гуен е предана приятелка на Мерлин и му помага с каквото може в приключенията му с Артур. Вълнуващи са и взаимоотношенията й с младия принц, който изпитва все по-силни чувства към нея. Междувременно, Моргана, повереницата на краля, е все по-обезпокоена от странните си сънища. Съвсем скоро Мерлин и Гай разбират за магическите й сили, но се опитват да я предпазят, като скриват от нея истината. А Великият Дракон продължава да живее в пещерите под Камелот, като внимателно следи приключенията на младия магьосник.

В главните роли са Колин Морган (Мерлин), Брадли Джеймс (Принц Артур), Антъни Хед (Крал Утер), Ричард Уилсън (Гай), Кейти Макграт (Моргана) и Ейнджъл Колби (Гуен). Режисьор е Джеймс Хос.

„Приключенията на Мерлин” е създаден от независимата продуцентска компания Shine. Идеята за поредицата се ражда през 2006 г., а снимките на първия сезон започват две години по-късно. „Мерлин” е продаден на американската телевизия NBC, която го излъчва в прайм-тайма си през уикенда. Докато сериалът върви по NBC, снимките на последните епизоди от първия сезон все още не са приключили, което поставя целия снимачен екип в непрекъснати адреналинови ситуации.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg