Галя показва завидни умения в италианската и мексиканската кухня

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Галя показва завидни умения в италианската и мексиканската кухня
04.07.2011

Черешката на тортата продължава с петата си поредна седмица, която и този път е изпълнена с любов, радост и сълзи.

Още от първата вечер компанията започва с танци, и то не какви да е, а народни... Стефан А. Щерев, водещият на "Последно 10" в "Станция Нова",  крие неподозирани заложби. Първият домакин в понеделник, 4 юли, е Райна Налджиева, избрана за „Мис България – Свят” през 2003 г.. Оказа се, че специално заради шоуто тя влиза в кухнята за първи път и прави опит да сготви ясния от традиционната българска кухня. Красивата дама посрещна гостите си във вила край София.

Със съчетание от италианска и мексиканска кухня смая гостите си Галя, частицата от несъществуващия вече дует „Каризма”. Още на втората вечер всички задръжки паднаха. Галка беше подготвила изненада с провокативни въпроси, от които всеки научи неща един за друг, който не предполагаше, че съществуват... Стефан А. Щерев приготви изцяло морска кухня, като и той смая гостите си с две изненади.

Като вълшебна може да се определи вечерта при Орлин Горанов. Дамите от компанията признаха, че никога не са се чувствали така. Изпълнителят на "Светът е за двама", "Детски спомен" и "Да започнем отначало" Горанов имаше огромна изненада, а гостите имаха удоволствието да попеят в един глас с него.

Но черешката на тортата тази седмица ще бъде чаровната Мира Добрева. Тя направи една истинска родопска вечер, за която гостите не успяха да сдържат сълзите си...

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
"Райна Налджиева, избрана за „Мис България – Свят” през 2003 г.. Оказа се, че специално заради шоуто тя влиза в кухнята за първи път."
Добре де, като не знае да готви, защо изобщо се бута в предаване за готвене? Все едно "музикален инвалид" да отиде на кастинг за X Factor.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg