Оспорвано съревнование и много хумор за финал в „Черешката на тортата”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Оспорвано съревнование и много хумор за финал в „Черешката на тортата”
26.07.2016

С много хумор, любопитни теми и състезателен дух приключва новият седми сезон на „Черешката на тортата”. Тази седмица ще видим Иво Инджев, Мира Добрева, Камелия Воче, Рут Колева и Филип Аврамов отново на кулинарната сцена в нов опит да спечелят престижния плакет и титлата „Домакин на седмицата”. С досегашните си участия всеки от тях вече има необходимите умения, знае каква е печелившата стратегия и е твърдо решен сега да излезе от кулинарното шоу като победител. Но „Домакинът на седмицата” и този път ще е само един. Не пропускайте паметната финална обиколка и оспорваното съревнование в „Черешката на тортата” – от понеделник до петък, в 20.00 ч. по NOVA.

 

Фицата ще открие седмицата с вечеря не къде да е, а в дома на сестрата на съпругата си. Във вторник Иво Инджев ще отведе групата във вилата си на село, за да ги посрещне с био продукция от собствения двор и златни пъстърви, уловени от местния рибарник. Камелия Воче, смятана за кулинарен експерт, ще сътвори една много приятна вечеря в студиото си. В четвъртък най-младият член в групата – Рут Колева, ще отвори вратите на дома си, където отскоро живее с новия си приятел. Ще има ли сватба – това ще бъде една от най-обсъжданите теми на седмицата. А за финал Мира Добрева ще изненада компанията с вечеря в къщата на добър приятел.   

 

Финалната седмица на кулинарното шоу ще донесе поредната порция свежи идеи, разнообразни специалитети, добро настроение и много изненади за зрителите в ефира на NOVA – всяка делнична вечер, от понеделник до петък, в 20.00 ч. Кой обаче ще спечели последната титла за сезона – предстои да видим. 

 

Най-интересното от сезона можете да видите във Vbox7.com канала на „Черешката на тортата” и в NovaPlay, а актуалните новини следете в сайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg