Два премиерни сериала и един нов сезон по AXN през март!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Два премиерни сериала и един нов сезон по AXN през март!
28.02.2017

Първата премиера за месец март е на 6-ти от 21:00. След тази дата в продължение на 13 седмици, зрителите на AXN ще могат да гледат по един епизод от „Изкуствен интелект“ - драматичен, научнофантастичен трилър с участието на Джош Холоуей, чиято звезда изгря с ролята му на Сойер в мега хита „Изгубени“. Този път, чаровният калифорниец е в ролята на Гейбриъл Вон –  представител на ново поколение хомо сапиенс, подобрен посредством компютърен чип, инсталиран директно в главата му. С този имплант, Гейбриъл е първият човек в света, който е свързан директно с целия електромагнитен спектрум и има пълен и неограничен достъп до информацията циркулираща в глобалната информационна мрежа. Естествено, този свръх човек не е плод на случайно попадение или излишен инженерен ентусиазъм. Гейбриъл Вон е водеща част от елитен, високотехнологичен, разузнавателен отряд. Той е най-ценната технология, тайното оръжие, на което се уповава държавната сигурност на САЩ!

 

На 22 март от 21:00 AXN стартира излъчването на премиерния пети сезон на добилия широка популярност сериал „Елементарно, Уотсън!“. С участието на Джони Лий Милър в ролята на прочутия детектив Шерлок Холмс и Луси Лиу като д-р Уотсън, този съвременен поглед върху вечното дуо, ни отведежда до полицейското управление на Ню Йорк и неговите невъзможни за разрешаване случаи.

 

В края на март, френският мини сериал „Свидетелите“ ще зарадва любителите на „нордик ноар“ жанра. Льо Трепор, Горна Нормандия. Общо шест гроба са осквернени, а мъртвите тела са преместени в празни къщи в предградията. Всеки път ритуалът е един и същ – жена, мъж и тийнейджър, които не са се познавали приживе, биват „аранжирани“ така, че да наподобяват съвременното, отчуждено семейство. В една от къщите, следовател Сандра Уинклер и колегите ѝ, откриват снимка на бившия полицай Пол Мезонньов. Истинска легенда в района на Лил, Мезонньов е пенсиониран заради лични проблеми и живее сам с духовете на миналото си. След неуспешен опит за самоубийство, той прекарва две седмици в кома, което добавя още въпросителни към надеждността му, но Сандра Уинклер трябва да му се довери ако иска да разбере кой реди ужасяващите сцени. 

 

От 29 март, всяка сряда от 21:50 по AXN.

 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg