“Пази се от живите мъртви” ще се завърне по AMC с трети сезон

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

“Пази се от живите мъртви” ще се завърне по AMC с трети сезон
07.03.2017

Премиерата на трети сезон на "Пази се от живите мъртви"  ще се състои през лятото на 2017 година по AMC едновременно с премиерата на сериала по AMC в САЩ. Оригиналният сериал на AMC Studios, показващ събитията при избухването на апокалипсиса на зомбитата, ще се завърне с третия си сезон с нови 16 епизода.

 

Феновете ще имат възможност да наваксат пропуснатото от всички предишни сезони по време на специалните маратони на „Пази се от живите мъртви“ през уикендите на месец май по AMC.

 

AMC Global пусна и първите официални снимки от сезон 3 на хитовия сериал, както първи подробности за случващото се в новия сезон. Със завръщането на "Пази се от живите мъртви" с трети сезон, семействата ще попаднат в наситената с енергия и изпълнена с насилие дива среда на границата между САЩ и Мексико.  С приключването на международните сюжетни линии, проследяващи края на света, нашите герои трябва да се опитат да изградят отново не само обществото, но и семействата си.

 

Дело на изпълнителните продуценти - шоурънъра Дейв Ериксон, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт, „Пази се от живите мъртви“ е заснет с участието на Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни  в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд.  

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg