Руската фурия Альона от “Фермата” в “Смени жената”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Руската фурия Альона от “Фермата” в “Смени жената”
11.04.2017

В сряда вечер в “Смени жената” главни участници ще бъдат две коренно различни семейства, чиито ценностни системи не просто се различават, а са пълни противоположности. Всички задръжки ще паднат, а някои хора дори ще забравят за доброто си възпитание. Този един час ще бъде буквално скандален, защото в семействата повишаването на тон ще бъде ежедневие и внедряването на новите правила ще се окаже почти невъзможно. 

 

Руската фурия Альона, която стана популярна от първия сезон на “Фермата”, разменя семейството си с това на младата студентка и майка Валери. Альона живее с двете си деца и съпруга си Мишо в град Сливен. За нея няма невъзможни неща. Свикнала е да се справя с грижите за цялото домакинство, за двете деца и да угажда на всички прищевки на мъжа си, който пък носи всички пари вкъщи. И двамата признават, че са много трудни характери, но въпреки това смятат, че са най-щастливото семейство на света. 

 

Валери и Антон Манчеви са млада двойка с малко дете, които живеят в Благоевград. Те се запознават сравнително скоро след пристигането й в Благоевградския университет, в който тя е студентка, а той преподавател. Разликата между двамата е цели 17 години. Валери е много по-неопитна, не може да готви и не обича домакинската работа. Очаква съпругът й да я глези като жена и разчита изцяло на помощта на майка си, която 5 дни в седмицата живее у тях, за да помага на Валери и реално е човекът, който командва къщата, домакинството и семейството. 

 

За някои мъже да имат млада и красива жена е достатъчно, за други обаче – външният вид е само един от многото критерии, на които съпругата трябва да отговаря. В следващата размяна, незначителните на пръв поглед липсващи звена, ще се окажат голямата ябълка на раздора. 

 

Едно семейство, което живее изцяло по правилата на мъжа, и една двойка, в която жената смята, че няма кой да я подчини, разменят съпругите си. Едно от двете семейства ще преживее катарзис, но ще успее ли да преоткрие любовта? Развръзката – в сряда, точно в 21 часа, по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg