„Шерлок“, сезон 4 с премиера за България по AXN

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Шерлок“, сезон 4 с премиера за България по AXN
12.04.2017

Благодарение на канала за екшън и приключения на Sony Pictures Television Entertainment – AXN, едно от най-обсъжданите и очаквани продължения от малкия екран вече е на българска земя. На 16 април – неделя, от 21:00, AXN ще излъчи премиерата на първия епизод от четвърти сезон на „Шерлок“, а останалите 2 епизода ще бъдат излъчени в следващите две недели в същия час. 

 

AXN излъчи предишния сезон на „Шерлок“ през март 2014 г., така че феновете бяха принудени да чакат в продължение на три години, за да се срещнат отново с любимите си герои. С такава пауза между излъчванията много проекти рискуват да изгубят своята актуалност, но не и работата на Къмбърбач и Фрийман. В края на трети сезон, Холмс успешно разби нервната система на партньора си, като инсценира собствената си смърт и оставихме Уотсън цели три години, да  скърби безутешно за най-добрия си приятел. Но на 16-ти април, в 9 вечерта, той ще се появи отново на прага му, за да го въвлече в поредната опасна игра.

 

В началото на сезона ще видим Уотсън на прага на едно от най-щастливите събития в живота си – сватбата с любимата Мери и можем за миг да се заблудим, че Джон Уотсън ще се промени и ще заживее един спокоен и улегнал живот на семеен мъж. Но, завръщането на Шерлок слага край на тези мисли и поредното разследване започва точно в момента на сватбената церемония. Мери вече е съпруга на Джон, но главните герои скоро ще научат толкова много и невероятни факти за живота ѝ, въпреки опитите ѝ да ги опази от тях, че самата Мери ще стане неотлъчна част от работата им. В четвърти сезон „Шерлок“ ще зарадва феновете си с неочаквани обрати в сюжета и появата на няколко нови персонажа, невиждани досега.

 

Много хора не могат да си представят Шерлок Холмс, без професор Мориарти. Дългогодишният заклет враг на детектива винаги присъства в разследванията, дори и да не се явява лично. В четвърти сезон, „Шерлок“ предлага на зрителите поглед към детектива под един нов ъгъл, което може да доведе феновете на класическата история до разнополюсни емоции. Създателите на сериала предпочитат да се придържат към основните сюжетни събития, но създават и един продукт, в който оставят място и за въображението. Oтносно модерния прочит, Стивън Мофат казва: „Историята на Конан Дойл никога не е била за рединготи и газени лампи, а за брилянтно водени разследвания, ужасни злодеи и смразяващи кръвта престъпления. Докато другите детективи разрешават случаи, Шерлок Холмс се хвърля в приключения и това е всичко, което има значение.“

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg