За първи път шеф Манчев инспектира крайпътно заведение

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

За първи път шеф Манчев инспектира крайпътно заведение
18.04.2017

За първи път в историята на предаването шеф Манчев прави кулинарна инспекция в крайпътно заведение. Екипът на „Кошмари в кухнята“ спира на 2-рия километър на главен път, свързващ Русе, Плевен и София в ресторант „2-ри километър“, намиращ се точно на 2 километра от свищовското село Овча Могила.

 

Манчев ще разгърне меню, в което ще се види на първите страници заедно с Камен Донев, Илияна Раева, Явор Янакиев - 100 Kила и други звезди от музикалната, театрална и телевизионна сцена.

 

Ресторантът отваря врати за първи път през далечната 1965 година. Първоначално предлага скара и уникална рибена чорба – само за 16 стотинки. Половин век по-късно заведението продължава да се справя успешно през лятото, но зимата не може да привлича клиенти. Лошите пътища или лошата ресторантьорска политика са в основата на проблема? Време е инспекцията на Манчев да установи къде са паркирали кошмарите този път и ще успее ли да се пребори с чешита - собственик Георги.

 

Бърза дегустация на избрани блюда от менюто ще установи, че храната е вкусна и забележките са почти символични. Но само след няколко крачки в салона Манчев ще се натъкне на лястовичи гнезда и тапети, оценени по достойнство от пернатите. Кухнята е замръзнала във времето, а с нея и пилешките шишчета, месото и пърленките.

 

Къде бърка собственик на заведение, който притежава ферма за животни и зеленчуци и всички продукти в заведението му са автентични, рецептите домашни, а персоналът отдаден?

 

Ред е на шеф Манчев да запретне ръкави и да състави спасителен план. Защо Георги не иска да маха лястовичите гнезда в салона, ще успее ли Манчев да се справи с чепатия, но сърцат собственик и има ли място в една тиква за половин прасе – гледайте във вълнуващия епизод, изпълнен с носталгия, сълзи, аромат на градина и чаровно суеверие - тази вечер от 21.00 часа по NOVA.

 

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg