Константин Лунгов и Тонислав Христов в "Като на кино"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Константин Лунгов и Тонислав Христов в "Като на кино"
17.05.2017

Гост в студиото на Стаси Кара в предаването "Като на кино" е актьорът Константин Лунгов, който озвучава врабче в новата анимация „Щъркелчето Ричард”.

 

В компанията на водещата ще бъде и режисьорът на документалния филм „Пощальонът” – Тонислав Христов. Тримата ще обсъдят най-чаканите заглавия на филмовия фестивал в Кан и ще надникнат зад кулисите на дългоочакваната лента „Пришълецът: Завет”. 

 

Ще чуем и съветите на специалистите за това, как се пише добра история за късометражен филм. Тази събота предстои и среща с актьора Нестор Карбонел (Nestor Carbonell от поредицата на Кристофър Нолан „Черният рицар” (2008) и сериала „Изгубени”). 

 

50-годишната американска звезда ще разкаже всичко за най-новия си проект – сериала на A&E Television Networks „Бейтс мотел” (от 2013 г. насам), в която играе ролята на шериф. Поредицата е съвременна версия за живота на младия Норман Бейтс (в главната роля - Фреди Хаймор), герой от филма на Хичкок „Психо”.

 

Карбонел сподели и как се е чувствал на снимачната площадка на „Черният рицар” и „Черният рицар: Възраждане” (2012), както и дали децата му го питат защо е станал актьор.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg