"Бригада Нов дом" връща надеждата на едно шестчленно семейство

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

"Бригада Нов дом" връща надеждата на едно шестчленно семейство
18.05.2017

Тази вечер от 21.00 часа bTV ще излъчи дванадесети епизод на социалния проект „Бригада Нов дом”. В него Мария и екипът отново ще изпълнят мисията си да променят съдбата и живота на хората, като създадат за едно 6-членно семейство мечтания дом, пълен с уют и хармония. 

 

Семейството на Мая и Васил има нужда да обърне нова страница в своя живот. Двамата са създадени да бъдат родители като по този начин устояват на превратностите, които им поднася съдбата. Те живеят в прекалено малък апартамент в гр. София с четирите им момичета – по едно на всеки един родител от предишна връзка, общото им дете и 13-годишната сестра на Мая. Семейството се намира в тежко финансово състояние и не може да си позволи дори козметичен ремонт на жилището, в което живее.

 

Апартаментът на семейството е построен преди много години и освен че от тогава до днес там никога не е правен ремонт, стените на жилището са покрити с мухъл, а кухнята се руши. След като успяват да се измъкнат от нелеката си съдба – Мая е жертва на домашно насилие, а Васил остава вдовец с бебе на ръце, съдбата в крайна сметка събира двамата и ги дарява с любов и хармония в отношенията. Въпреки бедността и несполуките, те се обичат повече от всичко и се подкрепят във всеки един момент.

 

Жилището на семейството е в окаяно състояние, наводняван е два пъти от съседи, което е оказала влияние върху състоянието му. Трите големи деца живеят в една стая, а в кухнята никога не е имало възможност семейството да се храни заедно, поради липса на достатъчно пространство. Банята и тоалетната в апартамента са пред разпад, а в коридора са съчетани над 5 вида настилки. Нормалните условия за живот липсват изцяло. „Ние имаме семейство, имаме любовта, но нямаме домът, за който мечтаем” – споделя Васил.

 

И този път Мария, Караджов и бригадирите му ще поемат съдбата на семейството в свои ръце.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg