„Ченгета новобранци“ по AXN и втори сезон на „Киберпрестъпления“

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Ченгета новобранци“ по AXN и втори сезон на „Киберпрестъпления“
30.06.2017

„Ченгета новобранци" е канадска полицейска драма, създадена от Морвин Бребнър, Таси Камерън и Елън Ванстон. Снимките на сериала протичат в Торонто (Канада). "Ченгета новобранци" представя работата на полицейските служители такава, каквато е в действителност - с множеството часове стоене зад бюротo, бумащинатa и безкрайнитe телефонни разговори, уличните патрули и мисълта, която вечно седи на дневен ред - всеки ден, когато сложат униформата и тръгнат към работа, може да им бъде последен.

 

Историята се фокусира върху петима млади офицери от 15-ти полицейски участък, които току-що са завършили Полицейската академия. Но без значение, колко добре младоците са се справили в Академията, на практика се оказва, че няма абсолютно никакво обучение, което би могло да ги подготви за живота на улицата. От 4 юли, всеки вторник от 21:00

 

Продуциран от Джери Брукхаймер „От местопрестъплението“ – „Киберпрестъпления“ с Патриша Аркет, страртира втория си сезон премиерно по AXN White от 3 юли от 22:00. Актрисата вече се е появявала и в други серии на хитовия сериал с 15-годишна история, но сега за първи път е в главната роля на специалния агент от ФБР Ейвъри Райън. Действието е завъртяно около разплитането на убийства, кражби, хакерство, изнудвания и всички други престъпления в кибер пространството, под юрисдикцията на ФБР. Освен пред предизвикателството да се наложи като водач в своя екип, Аркет се изправя и пред своите лични страхове. Продуцентът Джери Брукхаймер фокусира сюжета върху екипа на специалния агент Ейвъри Райън във ФБР, Куантико, Вирджиния, чиято задача е да решава сериозни престъпления, които започват от съзнанието, съществуват само онлайн, но се реализират в истинския свят. Проектът, вдъхновен от ирландския кибер психолог Мери Айкен, е първата част от поредицата „От местопрестъплението” с главна женска роля. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg