Махершала Али в трети сезон на "Истински детектив"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Махершала Али в трети сезон на "Истински детектив"
05.07.2017

Носителят на "Оскар" за участието си в „Лунна светлина“ Махершала Али преговаря за роля в евентуалния трети сезон на успешния драматичен сериал на HBO „Истински детектив“. Преговорите са в много начална фаза и все още няма постигнато споразумение.

 

Засега трети сезон не е официално одобрен, но концепцията му се разработва от известно време и участието на Али най-вероятно би подсигурило излъчването му. През януари програмният директор на HBO Кейси Блойс, изрази надежда, че ще има трети сезон на поредицата, тъй като създателят Ник Пизолато усилено работи по вълнуващата си идея. По-рано тази година ветеранът Дейвид Милч също се е включи към екипа на сериала.

 

Първият сезон на „Истински детектив“ получи много добри отзиви и се превърна в културен феномен с множество награди и номинации, подсигурявайки си бързо подновяване. Последвалият втори сезон на драмата обаче си спечели смесени реакции от критиците и феновете.

 

Али получи "Оскар" за поддържаща роля в големия победител на тазгодишните филмови награди на Академията „Лунна светлина“. Досегашните му изяви в телевизията включват участие в сериала на Нетфликс „Къща от карти“ и епизодична роля в „Люк Кейдж“. На големия екран му предстои да се присъедини към актьорския състав на трилъра на Дж. С. Чандър „Triple Frontier“.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg