Любов и революция в премиерния сериал "Борбата на Пола"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Любов и революция в премиерния сериал "Борбата на Пола"
03.08.2017

Една изпепеляваща любовна история разказва премиерният колумбийски сериал "Борбата на Пола" от 4 август – всеки делничен ден от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY. Това е дръзката любов между Пола и Алехо, на които съдбата отрежда да са във враждуващите страни, когато Америка извоюва независимостта си от Испания.

 

Пола и Алехо се обичат страстно, но любовта им изглежда невъзможна заради абсурдите на войната. Каролина Рамирес изпълнява ролята на Поликарпа Салавариета "Ла Пола", а Емануел Еспарса е в ролята на Алехо Сабарен Рамос. Двамата актьори пресъздават великолепно любовната история в премиерното заглавие, което зрителите могат да следят от понеделник до петък от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY. 

 

Пола е красива и горда, тя е родена героиня, която обстоятелствата превръщат в лидер на патриотите. Нейната страст и всеотдайност привличат Алехо, който на свой ред отлично знае, че връзката му с една местиса е осъдима и неправилна. Освен това той вече е сгоден за жена с неговия социален статус. Но след като спасява живота на Пола, съдбата ги провокира да загърбят различията и да се борят за любовта. Дали историята между Пола и Алехо ще има щастлив край? 

 

Не пропускайте премиерата на "Борбата на Пола" от утре – всеки делничен ден от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY. 

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg