Руши Видинлиев ще играе главната роля в "18 процента сиво"

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Руши Видинлиев ще играе главната роля в "18 процента сиво"
24.08.2017

Една мечта на писателя Захари Карабашлиев е съвсем близо до осъществяване. Проектът по филмиране на неговия най-успешен роман "18 процента сиво" вече е на ход.

 

Лентата ще бъде коопродукция между Англия, Хърватия, Германия и община Варна. Българските продуценти са "Чучков брадърс", за които осъществяването на този филм е цел от поне 5 години.

 

С книгата Карабашлиев изгря като един от най-ярките съвременни български писатели през 2008 година, а за нейното филмиране се говори от доста време. Ето че стартът на снимките ще бъде даден на 3 октомври във Варна.

 

Режисьор ще бъде Виктор Чучков ("Тилт"), а Рушен Видинлиев е изборът за главната мъжка роля.

 

"Изборът на Руши е на Виктор и Борко Чучкови, като нямаше как да бъде по-добър", коментира в сутрешния блок на Радио FM+ "Ива от сутрин до обед" писателят Захари Карабашлиев.

 

В сюжета на книгата основният персонаж е един симпатично луд българин - емигрант в Америка. Той се забърква в яко приключение с гангстерски привкус с една торба марихуана на път от Мексико, през Ню Йорк, и България. Действието се развива през 90-те, а историята е още за любов, надежда, отчаяние, смях и тъга.

 

източник (www.lifestyle.bg)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg