Премиерата на хитовия сериал „Забравена“ е на 27 септември!

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Премиерата на хитовия сериал „Забравена“ е на 27 септември!
01.09.2017

Дългоочакваната премиера на заснетата изцяло в България продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks „Забравена“ е в програмата на AXN на 27 септември, 21:00 ч. След тази дата всяка сряда в същия час, ще бъде излъчван по един от общо десетте едночасови епизода. Стана Катич („Касъл“) е в ролята на агентът от ФБР Емили Бърн, която изчезва безследно докато е по следите на известен сериен убиец. Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената, която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

 

„Забравете миналото! Пренапишете бъдещето!“. Това е слоуганът на втори сезон на историческото фентъзи „Друговремец“, който започва на 9 септември от 22:00. Клеър и Джейми пристигат във Франция, твърдо решени да проникнат в редиците на якобитите и да спрат битката при Калоден - последното стълкновение от Якобитското въстание от 1745-1746 г. С помощта на братовчед си Джаред - местен търговец на вино, Джейми и Клеър се озовават в цетъра на разточителния живот на френското висше общество, където изобилства от интриги и сплетни и политическата печалба e далеч по-малко ползотворна.

 

На 14 септември, четвъртък, от 21:00 е старта на трети сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“. Част от световния франчайз „Морски детективи: Ню Орлиънс“ е криминална драма, във фокуса на която се намира местното звено на разследващи криминални престъпления, в които е въвлечен военен персонал в Ню Орлиънс, градът известен със своята музика, забавления и нисък морален. Този колоритен град, който крие своята тъмна страна е като магнит за военния персонал в отпуск, а когато предозирането с удоволствията на ваканционния живот доведе до неприятности, екипът на Морски детективи е на място, за да помогне и да даде най-доброто от себе си!

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg