Изненадващи номинации, шокиращи разкрития и първа седмична мисия

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Изненадващи номинации, шокиращи разкрития и първа седмична мисия
13.09.2017

Big Brother започна с изненадите още с влизането на втория Съквартирант в Къщата и въобще няма намерение да приключва с тях. Нещо повече – изненадите за VIP участниците тепърва започват и тази вечер в живото предаване от 21:00 часа по NOVA, зрителите за пореден път ще се убедят в това.

 

Само два дни след влизането си в Къщата взаимоотношенията между Съквартирантите започват да се заплитат и тази вечер ще станем свидетели на първите любовни искри, но и на първите противоречия в звездната Къща. Освен тях, ще чуем и шокиращи разкрития на Даниел Петканов за връзката му с Александра. Лудият репортер ще признае за една значителна подробност, която до момента е останала скрита от обществеността. Дали признанието му ще промени отношението на зрителите и Съквартирантите към него, предстои да разберем. 

 

Близначките Алекс и Влади се присъединиха към звездната компания снощи по много необичаен начин. Двете получиха мисия да се промъкнат в Къщата незабелязано и действително никой не разбра за влизането им. Big Brother обаче даде специална задача на феновете във Facebook страницата на предаването и те избраха двойката на Тото и Александра да се изправи пред изпитание, а именно да познае кои са новите Съквартиранти със завързани очи. Как ще приключи мисията на Влади и Алекс – дали двете ще получат номинация още с влизането си, или Тото и Александра няма да успеят да познаят кои са новодошлите и ще получат номинация заради това, ще разберем още тази вечер от 21:00 часа на живо по NOVA, когато Съквартирантите ще се сблъскат и с първите изненадващи номинации в Къщата. 

 

В живото предаване тази вечер зрителите ще проследят и първата седмична мисия „Орденът на сърцето“. Разделени по двойки, сродните души ще трябва да се състезават, преминавайки през различни препятствия, а забавлението и смехът през сълзи за зрителите са напълно гарантирани.

 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2017.

 

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg