Нощна смяна

 
 
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Драма, Романс
Разпространител:

Сюжет:
    

Сериалът проследява живота на екип бивши военни доктори, които работят в болница "Сан Антонио Мемориъл". В нощната смяна всеки един ден е битка между усилията по спасяването на животи и препятствията при управлението на болница, а мъжете и жените, които работят в малките часове, са особена порода.

Д-р Т. К. Калахан, в чиято роля влиза изгряващата звезда Оуен Макен, е бивш медик от армията, който страда от посттравматичен стрес, след като става свидетел на смъртта на брат си при мисия в Близкия изток. Нарушавайки често правилата в болницата, докторът се сблъсква с бившата си приятелка и нов шеф на нощната смяна д-р Джордан Александър (Джил Флинт, позната на зрителите с ролята си в сериала "Лекар на повикване"), както и с шефа на болницата Майкъл Рагоса (Фреди Родригес, "Два метра под земята ООД"). Д-р Дрю Алистър (Брендън Фер, "От местопрестъплението: Маями") е все още активен в резерва на армията боец, който опитва да скрие сексуалността си, а д-р Тоуфър Зия (Кен Ленг, "Изгубени") е хирург от армията, прекарал дълго време на фронта като рейнджър.

Емоционалните взаимоотношения са малка част от забързаното ежедневие на лекарите в този интересен екип, които нямат нищо против да изпуснат парата с някоя и друга солена шега помежду си. Комедийният елемент е запазена марка на създателите на сериала Джеф Джуда и Гейб Сакс, чиито имена стоят зад любими на зрителите поредици като "Животът на Брайън" и "Freaks and Geeks", а с "Нощна смяна" те се доказват и в драматичния жанр. Не пропускайте хитовия сериал "Нощна смяна" всеки делничен ден от 22.00 ч. по NOVA.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg