Специален отряд

 
 
Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Драма, Екшън, Трилър
Разпространител:

Сюжет:
    

"Специален отряд" е екшън/драма сериал, който проследява живота на група войници от специалните оперативни части, чието задължение е да рискуват живота си и да поемат невъзможни мисии по целия свят. Сериалът също така ще покаже на зрителите и семействата на войниците и по-специално техните съпруги, които воюват на домашния фронт, докато мъжете им спасяват света. Тяхната мисия също не е лека, защото те трябва да живеят под прикритие и да пазят тайните на своите съпрузи.

Джонас Блейн (Денис Хайсберт) е ръководителят на Специалния отряд, който смело предвожда хората си в трудни операции. Той е отговорен за вербуването на нови членове на отряда, сред които е и новобранецът Боб Браун (Скот Фоли), който се превръща в един от любимците на командира.

Специалният отряд се състои от Джонас, Полковник Том Раян (Робърт Патрик), Мак Герхард (Макс Мартини), Чарлс Грей (Майкъл Ирби), Хектор Уилиямс и Боб Браун. Всички те са професионални войници, добре обучени да убиват и изпълняват различни мисии, чиято способност да разчитат един на друг в трудни ситуации създава тяхното уникално войнишко братство.

Съпругата на Джонас – Моли е майка-закрилница за останалите войнишки съпруги, която винаги е готова да им помогне да се справят със страха и несигурността, когато съпрузите им са далече от дома. Жените се справят трудно с положението да живеят под прикритие, особено когато и те самите крият своите опасни тайни.


 

Рейтинг: 1.6
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
 
Страхотен филм!
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg