Незабравима

 
 
Държава: Турция
Година: 2009
Жанрове: Драма, Романс
Разпространител:

Сюжет:
    

Главният герой Харун Асланоглу е наследник и ръководи голяма компания за морски транспорт. Той живее в едно имение заедно с баща си Фейаз, с майка си Саадет, със сестра си Ъшъл и нейния съпруг Бурак и тяхната дъщеря Синем. Майка му Саадет е болна от Алцхаймер.

Мелда, баща й Джемил, майка й Тюркян, сестра й Еда и брат й Керем живеят в един по-беден квартал, в къща наследена от дядо й. Мелда работи в транспортната компания на Асланоглу и отговаря за външната търговия. Баща й Джемил има малък сервиз за коли.

Харун предлага брак на Мелда, но тя не му отговаря веднага, защото първо трябва да му признае, че всъщност не е от заможно семейство, както той мисли, а от едно съвсем обикновено семейство.

Еда е студентка и следва моден дизайн. В свободното си време танцува народни танци в един фолклорен клуб. Там тя ходи с приятелката си Севал и общия им приятел Толга. Толга е влюбен в Еда, но няма смелост да й го признае. От друга страна Севал е влюбена в Толга. Еда научава от майка си, че кака й Мелда е имала приятел, който й е предложил брак. Еда няма търпение да се запознае с бъдещия си зет Харун.

В един дъждовен ден Харун, както си шофира напръсква Еда. Този ден ще промени живота и на двамата. С Харун е приятелят му Бату. Бату нарича Харун с друго име – Хаккъ, така са го наричали в училище. Затова Еда си мисли, че този приятен господин се казва Хаккъ.

Харун предлага на Еда да вземе роклята й, за да я занесе на химическо чистене и после да й я върне. И така се срещат за втори път. Еда забравя гривната си в колата на Харун и това се оказва повод за трета среща. Харун е впечатлен от жизнената Еда, която има много разнообразни интереси, като народни танци и дизайн на накити. Еда също е впечатлена от красивия и внимателен Харун.

Еда и Харун заминават за Ава (курортно селище на 97 км от Истанбул). Под влияние на алкохола прекарват нощта заедно. На сутринта Еда е щастлива, а Харун съжалява за случилото се.

Мелда решава да каже истината на Харун. Признава му, че всъщност не е от заможно семейство и че това е причината да не приеме веднага предложението му за брак. Харун й казва, че социалният й статус няма значение и тя приема да се оженят.

В същото време Еда вече се е влюбила в Харун и мечтае за бъдещето. Вечерта, когато Харун и семейството му идват да искат Мелда, Еда разбира, че всъщност нейният Хаккъ е Харун и е безкрайно шокирана….


 

Рейтинг: 2.2
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
  
новини
 

коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (58)
незабравима 19.03.2013 в 12:21
 
харесвам хърун и тои емногокрасив и мажествен итои ипредлага на еда брак но еда и толга и мелда и узан и и после хъре.ун и тя придлата и дава брачна халка
Отг: Незабравима28.02.2011 в 23:36
 
mnogo si dotina
Отг: Незабравима18.02.2011 в 11:59
 
tozi film e naistina nezabravim super drygo neznam kakvo da kaja toi e nomer 1 varha e
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg