Седем часа разлика

 
 
Държава: България
Година: 2011
Жанрове: Драма, Романс
Разпространител: bTV

Сюжет:
    

Таня Стоева (Ваня Цветкова) е висш влиятелен съдия в София. Нейните връзки с подземния свят са известни на всички, но никой не може да ги докаже. Последното дело, по което работи Таня, засяга пряко един от най-близките й приятели от детинство – Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов). Те са изключително близо до приключване на делото в тяхна полза, когато появата на новия прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) обърква всичките им планове.

Мая Стоева (Боряна Братоева) е сред най-популярните и харесвани ученички в своето училище и може да има всяко момче, но когато среща Тео Стефанаков (Тодор Дърлянов) любовта им пламва от пръв поглед. Един от бившите й приятели – Роки (Тони Минасян) обаче никога няма да превъзмогне раздялата и е твърдо решен да изплаши Тео. Дали Роки ще успее да си върне Мая или любовта към Тео ще преодолее заплахите.

Междувременно в Ню Йорк собственикът на българската кръчма "Избата" – Боян (Малин Кръстев) отчаяно се опитва да намери пари, които да върне на руски мафиот, към когото е задлъжнял. Единственият начин да се издължи обаче се оказва, че зависи от приятелката му Нина Роси (Александра Раева).


 

Рейтинг: 4.8
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 
 
всички
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      

 
новини
 

коментари
 
добави коментар
 
 
mnogo mi xaresva
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg