С Русия в сърцето

 
 
Държава: Турция
Година: 2014
Жанрове: Драма, Романс, Исторически
Разпространител:

Сюжет:
    

Действието се разиграва в далечната 1915 г. в Русия (Санкт Петербург), а след това в Турция (Истанбул). Сеит Еминов (Къванч Татлъту) е етнически турчин, който живее със семейството си в Крим. Той е красив, силен, смел и олицетворява представата за истински мъж. Пораснал и възмъжал, той е готов да поеме по собствения си път и сбъдва своята мечта - достига до поста на офицер, като му се носи славата на един от най-добрите в армията на Негово Величество цар Николай II.

Александра Верженская, или просто Шура, е най-малката и глезена дъщеря на богат и знатен руски род. Баща й, нейна опора и най-добър приятел, се разболява от тежка болест и в иначе щастливото охолно семейство се вселява призракът на тъгата и нещастието. Шура и Сеит се срещат на бал в „Балшой театър” и се влюбват от пръв поглед. По-късно Сеит е включен в смъртните списъци на болшевиките и е принуден да напусне Русия. Заминава за Истанбул и донася оръжие на Кемал Ататюрк в труден за Турция момент. Тогава Курт Сеит започва живота си отначало.

Петро е близък приятел на Сеит и наследник на богат и знатен руски род, при това единствен син на родителите си. Майка му го е отгледала с идеята да създаде семейство с момиче с аристократична кръв и богатство, каквото вижда в лицето на Шура.

Оказва се, че силното и истинско приятелство между Петро и Сеит е само привидно, тъй като Петро е изгонен от армията заради сериозна грешка във важно сражение. От мига, в който е изхвърлен така позорно, Петро започва да таи ненавист към Сеит, който се издига до знатен офицер. И с цел да нарани и засегне Сеит, Петро уж на добра воля запознава офицера с красивата и все още 15-годишна Шура. Но зад това запознанство не стои доброто желание да свърже двама души, а да нарани единия от тях.

Това, което Петро предвижда като пъклен план, се превръща в изпепеляваща и силна любов. Любов, която преминава през много драми, раздели, трудности и всичко това на фона на Болшевишката революция.


 

Рейтинг: 4.5
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg