Скорпион

 
 
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Драма, Екшън
Разпространител:

Сюжет:
    

Хитовият премиерен сериал „Скорпион” завладява ефира на Нова. Зрителите могат да следят всяка делнична вечер една от най-успешните екшън поредици за миналата година в САЩ, която разказва за група млади гении, чиито умения далеч не могат да се сравняват с тези на обикновените хора.

Сериалът, който е дело на създателите на „Бързи и яростни” и „Хавай 5-0”, е вдъхновен от истинската история на ирландеца Уолтър О’Брайън, който има един от най-високия коефициент на интелигентност в света. На 13 години той се явява на IQ тест и събира 197 точки, които надхвърлят резултата на Айнщайн. През същата година компютърният гений успява да хакне компютърната система на НАСА. По-късно е посрещнат от САЩ с виза EB 1-1 за „изключителни способности”, каквато е била предоставена и на Айнщайн. Брилянтният му ум и технологични умения помагат в определянето на заподозрените за бомбения атентат по време на Бостънския маратон.

В „Скорпион” ролята на гениалния О’Брайън е поверена на Илайъс Гейбъл, който участва в „Игра на тронове” и „Интерстелар”. В премиерния епизод режисьорът на „Бързи и яростни” Джъстин Лин представя екипа на О’Брайън, носещ името „Скорпион”. В сериала ексцентричният гений събира екип от брилянтни умове, последна линия в защитата срещу високотехнологични заплахи за глобалната сигурност. Бъг в компютърната система на летище Лос Анджелис, заплашващ приземяването на десетки самолети, е първата правителствена задача за „Скорпион”.


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      

 
новини
 

коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg