Оцеляване

 
 
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Драма, Фантастика, Трилър
Разпространител: CBS Television

Сюжет:
    

Сериалът се концентрира върху недалечното бъдеще, в което високите технологии ще заемат все по-голяма част от живота ни и предоставя на зрителите шанса да решат сами дали изкуственият интелект е напредък в полза на човечеството или заплаха, която може да го унищожи. В основата на сюжета е 13-месечната мисия на Моли Уудс (Хали Бери) в Космоса. След като се връща на Земята, тя се опитва да възстанови отношенията със съпруга си (Горан Вишнич) и тяхното дете-робот Итън. По време на задължителните медицински прегледи след всяка мисия Моли разбира, че по време на престоя си в Космоса е забременяла. Тази бременност се оказва пълна мистерия, предвид факта, че тя е била там съвсем сама.

Изследванията, направени на Моли показват още, че тя има мозъчни аномалии, подобни на колегата и Крейгър, който също е бил на самостоятелна мисия, но след като се е върнал се е самоубил. С Моли започват да се случват и други странни случки и тя се заема да разкрие причината за тях.

По време на разследването си Моли се натъква на конспиративен план, от който зависи не само нейната, но и съдбата на цялото човечество. Това е история за „Земята, оцеляването и семейството".


 

Рейтинг: 0
Гласувай: 

 


 
тагове
 
 
добави в любими
 
 
виж в програмата
 
 
видео
 

 
актьори
 

 
последни епизоди
 
 
всички
 

 
 
галерия
 


   Допълнителна информация:      


коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg