Господари на ефира

всички
Господари на ефира
 
"Господари на ефира" e шоу, което се излъчва от понеделник до петък от 23:30 ч. Двойката водещи, както и Адреналинките, сe сменят на ротационен принцип. До сега водещи са били любимите на публиката актьори Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков, Руслан Мъйнов, Георги Мамалев, Валентин Танев, Румен Угрински. А прелестната Мария Игнатова е първата жена водещ на шоуто.

Първите Адреналинки Теди и Ени бяха заменени след грандиозен национален кастинг от ослепителните Жана и Яна. Алекс Енева пък замести за кратко бременната Яна, а сезон 2009/2010 пък ще стартира с нова двойка момичета, които ще станат ясни съвсем скоро.

Правилата на лиценза задължават "Господари на ефира" да предлага уникална смесица от чувство за хумор, информативност, повдигане и разрешаване на значими обществено-социални проблеми, политическа сатира и самоирония. Неговата безпристрастност и умение с лекота да разкрива недъзите в нас и около нас го нарежда сред най-обичаните и коментирани предавания в българския ефир.

В структурно отношение предаването може да бъде разделено на следните основни компоненти: разкриване и хумористичен коментар на гафове в телевизионното пространство; анализ и изказване на собствена позиция върху актуални политически и социални въпроси; репортажи с изключителен обществен ефект, които не само откриват, но и успяват да разрешат значими обществени проблеми; промотиране на културни събития (театрални и кинопремиери, литературни и музикални събития, в рамките на около 2 мин.); социални инициативи; рубрики.

Рубриките:

"Златен скункс" - една от най-важните рубрики и символ на предаването. Статуетката "Златен скункс" се връчва на обществено значими фигури, като "награда" за техни грешки, фалшиви обещания или провали, както и, когато се озоват в негативна за тях ситуация. Грешно е да се смята, че "3латен скункс" се връчва само за гафове в публичното пространство или пък, че има обиден смисъл!

"Имитатор" - имитатори на известни личности, които се появяват на различни лайф-стайл събития, предизвиквайки комични ситуации.

"На рояци, точка, ком" - уникални видео-материали събрани от интернет пространството и подредени в класация.

"Калеко Алеко" - актьорска рубрика за съвременния Бай Ганьо, който чрез пътешествията си по света и колоритните си коментари, всъщност се присмива на собствените ни недъзи и комплекси.

"Като две капки боза" - рубрика за често удивителната прилика на известни обществени личности с филмови и анимационни герои.

"Жълта преса" - сатиричен коментар върху материали от т. нар. "жълта преса". "Жълтини" ("Папараци") - любопитни истории уловени от фотографски снимки в известни списания, с коментар от предаването.

"Господар на седмицата" - най-добрите материали в предаването от текущата седмица, подредени в класация чрез зрителско гласуване.

"Жестоко" - психолог разкрива истинските мисли и чувства на публични фигури чрез техните жестове.

"Гледам и не вярвам на ушите си" – телевизионни скандали, нелепици и излагации.

Основната задача на предаването "Господари на ефира" е да е полезно и да служи на обществото!

През 2004 г. шоуто спечели първа награда в раздел "Развлекателни предавания" на медийния фестивал в Албена.

 
 
галерия
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (7)
 
obi4am gospodari na efira nai qkoto predavane no nai mnogo mi haresva Mariq Ignatova
 
Имам проблем със операторите на глобул,имам навартчна сметка от 206лв за една вечер без аз да знам,ако може да ми бъде оказано съдеиствие чрез господари на ефира номера ми е:0897501581,0876487262
 
Имам проблем със операторите на глобул.Навъртчна ми е сметка от 206лв за една вечер без аз да знам,ако можете да ми помогнете
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg